Zoeken naar de lokatie amsterdam oost

 
de lokatie amsterdam oost
Openingstijden kringloopwinkel De Lokatie Amsterdam-Oost.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Recycling Platform recycling, afval en hergebruik. Voor en over bedrijven. Over de site. U bent hier. De Lokatie Amsterdam-Oost.
Consult
De Lokatie: Oost 1e Oosterparkstraat 236.
U stapt dan halte Beukenweg, uit. U kunt ook bus 37 nemen richting Amstelstation en uitstappen bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten gaat u linksaf. De loopafstand is circa vijf minuten. Noord Distelweg 85. Noord Buikslotermeerplein 6. Oost 1e Oosterparkstraat 236.
aeg wasmachine
De Lokatie: www.delokatie.org.
Noord Buikslotermeerplein 6. Oost 1e Oosterparkstraat 236. anbi bnk echt fb tw kb. Hergebruik een eindeloze aanpak. Draagt bij aan de verlenging van de levensduur van goederen. Upcycle producten bij de Lokatie. Iedere maand een andere etalage in de Oosterparkstraat.
buddha armbanden
Kringloopwinkel De Lokatie Buikslotermeerplein Amsterdam.
De Lokatie Buikslotermeerplein in Amsterdam is een onderdeel van Kringloopbedrijf De Lokatie. We hebben 3 kringloopwinkels van Kringloopbedrijf De Lokatie in Nederland op deze website staan. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Kringloopbedrijf De Lokatie. De Lokatie Buikslotermeerplein.
voordeur
De Lokatie: Over ons.
Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie is in 1996 opgericht vanuit de samenwerkende GGZ instellingen In Amsterdam als een Sociale Firma. Een sociale Firma kent naast de economische belangen als bedrijfscontinuering ook sociale doelstellingen op het gebied van werkgelegenheid. Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie heeft haar bestaansrecht bewezen de afgelopen jaren als kringloopbedrijf maar ook als werkgelegenheidsbedrijf. Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht met de volgende doelstellingen welke nog steeds actueel zijn maar waarbij de nadruk in de laatste jaren meer is gaan liggen op mensontwikkeling in plaats van het product Kringloop.: de exploitatie van een economisch rendabel kringloopbedrijf.; het stimuleren van hergebruik van grondstoffen en producten van huishoudelijke aard.; het scheppen van structurele arbeidsplaatsen voor met name personen met een psychiatrisch verleden.; de scholing en vorming van deze personen gericht op het zo goed mogelijk functioneren in het bedrijfsleven.; het stimuleren van een milieubewuste mentaliteit van de bewoners van de stadsdelen Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer, Zeeburg, Noord en de gemeenten Ouder-Amstel en Diemen. Noord Distelweg 85. Noord Buikslotermeerplein 6. Oost 1e Oosterparkstraat 236.
TWEEDEHANDS LIEFDE: KRINGLOOPWINKEL DE LOKATIE IN AMSTERDAM De Groene Meisjes.
FACTS: Kringloopwinkel De Lokatie: Distelweg 85 in Adam Noord/ Camperstraat 42/ Adam Oost.Check www.delokatie.org voor de openingstijden en een routebeschrijving. Deel deze post op: Twitter Facebook. Groen reizen, Vintage Amsterdam, Amsterdam Noord, kringloop, oost, vintage. Geschreven door: Merel. 14 gedachten over TWEEDEHANDS LIEFDE: KRINGLOOPWINKEL DE LOKATIE IN AMSTERDAM.
De Lokatie: Medewerkers.
Oost 1e Oosterparkstraat 236. anbi bnk echt fb tw kb. Kringloop heeft de toekomst. Spannend winkelen, je weet nooit wat je tegenkomt! Artikel uit www.part020.nl/jekuntmeer, geschreven door Anne van der Linden. In een grote loods in Amsterdam Noord bevindt zich één van de twee winkels met magazijn van Kringloopbedrijf De Lokatie.
Kringloopwinkel De Lokatie Eerste Oosterparkstraat Amsterdam.
De Lokatie Eerste Oosterparkstraat in Amsterdam is een onderdeel van Kringloopbedrijf De Lokatie. We hebben 3 kringloopwinkels van Kringloopbedrijf De Lokatie in Nederland op deze website staan. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Kringloopbedrijf De Lokatie. De Lokatie Eerste Oosterparkstraat.
Kringloopwinkel De Lokatie Startpagina Facebook.
Kringloopwinkels in Amsterdam. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Amsterdam Winkels en detailhandel Thrift or Consignment Store Kringloopwinkel De Lokatie. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt.
Kringloopwinkel De Lokatie in Amsterdam jekuntmeer.nl.
De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt. a a a. Kringloopwinkel De Lokatie. Kringloopwinkel De Lokatie. Terug naar overzicht. U vindt ons op.: Kringloopbedrijf De Lokatie Noord. 1031 HD Amsterdam. Kringloopbedrijf De Lokatie Oost.

Contacteer ons