Zoeken naar kringloop de lokatie

 
kringloop de lokatie
Kringloopwinkel De Lokatie Eerste Oosterparkstraat Amsterdam.
Tip je vrienden over De Lokatie Eerste Oosterparkstraat via Facebook, Twitter, Google, Pinterest of LinkedIn. Druk op 1 van de sociale media-knoppen. Op dit moment is de agenda voor deze winkel leeg. Voeg een evenement toe. Winkels in de buurt. De Kringloop 3 km.
magnetron
De Lokatie: www.delokatie.org.
Noord Buikslotermeerplein 6. Oost 1e Oosterparkstraat 236. anbi bnk echt fb tw kb. Hergebruik een eindeloze aanpak. Draagt bij aan de verlenging van de levensduur van goederen. Upcycle producten bij de Lokatie. Iedere maand een andere etalage in de Oosterparkstraat.
Rose
TWEEDEHANDS LIEFDE: KRINGLOOPWINKEL DE LOKATIE IN AMSTERDAM De Groene Meisjes.
FACTS: Kringloopwinkel De Lokatie: Distelweg 85 in Adam Noord/ Camperstraat 42/ Adam Oost.Check www.delokatie.org voor de openingstijden en een routebeschrijving. Deel deze post op: Twitter Facebook. Groen reizen, Vintage Amsterdam, Amsterdam Noord, kringloop, oost, vintage. Geschreven door: Merel. 14 gedachten over TWEEDEHANDS LIEFDE: KRINGLOOPWINKEL DE LOKATIE IN AMSTERDAM.
naambord
Kringloopwinkel De Lokatie Distelweg Amsterdam.
Tip je vrienden over De Lokatie Distelweg via Facebook, Twitter, Google, Pinterest of LinkedIn. Druk op 1 van de sociale media-knoppen. Op dit moment is de agenda voor deze winkel leeg. Voeg een evenement toe. Winkels in de buurt. Juttersmarkt Kringloop 1 km.
Kringloopwinkel De Lokatie Buikslotermeerplein Amsterdam.
Tip je vrienden over De Lokatie Buikslotermeerplein via Facebook, Twitter, Google, Pinterest of LinkedIn. Druk op 1 van de sociale media-knoppen. Op dit moment is de agenda voor deze winkel leeg. Voeg een evenement toe. Winkels in de buurt. Juttersmarkt Kringloop 3 km. De Lokatie Distelweg 3 km.
Kringloopwinkel De Lokatie Startpagina Facebook.
Bij de ergotherapeute kunt u terecht met allerlei vragen over zorgartikelen. De zorgwinkel is te vinden op de begane grond net voorbij Koffie op Lokatie waar u een warm drankje kan nuttigen of kan genieten van iets lekkers. Tot morgen open van 9.30 tot 17.30.
Jubilerende kringloopwinkel De Lokatie opent avontuurlijk winkelconcept op nieuwe locatie Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland BKN. Email. Facebook. Linkedin. Twitter.
Onderdak voor de eerste winkel werd gevonden in een parkeerkelder aan de Fizeaustraat. De Lokatie verhuisde in 1998 naar de Oostergasfabriek en in 2006, toen de winkel moest verkassen vanwege sanering, begon een periode van verhuizingen met als eindstation nu de 1e Oosterparkstraat in de voormalige OBA. Volg ons op Facebook. Bekijk op Facebook. 4 weken geleden. De winnares van de VPRO Schattenkast-prijsvraag kreeg als prijs 3 minuten gratis kringloop shoppen aangeboden bij Stichting Kringloop Centrum Utrecht de ARM op kosten van BKN.

Contacteer ons