Meer resultaten voor kringloopwinkel de lokatie

 
kringloopwinkel de lokatie
TWEEDEHANDS LIEFDE: KRINGLOOPWINKEL DE LOKATIE IN AMSTERDAM De Groene Meisjes.
11 februari 2012. TWEEDEHANDS LIEFDE: KRINGLOOPWINKEL DE LOKATIE IN AMSTERDAM. Hoewel De Groene Meisjes hun hand er niet voor omdraaien om zo nu en dan naar de andere kant van het land af te reizen om ons kringloopgeluk te beproeven, kan het toch ook wel eens prettig zijn om gewoon op het fietsje te stappen naar de plaatselijke kringloopwinkel.
was droogcombinatie
De Lokatie: www.delokatie.org.
Noord Buikslotermeerplein 6. Oost 1e Oosterparkstraat 236. anbi bnk echt fb tw kb. Hergebruik een eindeloze aanpak. Draagt bij aan de verlenging van de levensduur van goederen. Upcycle producten bij de Lokatie. Iedere maand een andere etalage in de Oosterparkstraat.
casio horloge
De Lokatie: Oost 1e Oosterparkstraat 236.
U stapt dan voor de hoofdingang van het OLVG, halte Beukenweg, uit. U neemt de metro 53, 54 of sneltram 51 richting Centraal Station. Uitstappen halte Wibautstraat, uitgang Vrolikstraat. Vervolgens slaat u bij de stoplichten rechtsaf, de Eerste Oosterparkstraat op.
visum indien
Kringloopwinkel De Lokatie Buikslotermeerplein Amsterdam.
De Lokatie Buikslotermeerplein in Amsterdam is een onderdeel van Kringloopbedrijf De Lokatie. We hebben 3 kringloopwinkels van Kringloopbedrijf De Lokatie in Nederland op deze website staan. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Kringloopbedrijf De Lokatie. De Lokatie Buikslotermeerplein.
De Lokatie: Noord Distelweg 85.
Doe de virtuele rondleiding en bekijk de winkel van binnen.: Maandag t/m vrijdag 0930: 1730.: Zaterdag 1000: 1700.: Vanaf de pont Buiksloterwegveer bus 38 richting Molenwijk. Uitstappen halte Distelweg bij de sportschool. Dan is het nog nog 3 minuten lopen verder de Distelweg op.
Kringloopwinkel De Lokatie Startpagina Facebook.
Warme zachte leuke winterjassen en accessoires scoren bij delokatie tekoopbijdelokatie. Kringloopwinkel De Lokatie. 21 februari om 1026.: Donderdag 22 februari tussen 10.00 en 11.00 uur is de ergotherapeute bij de zorgwinkel aanwezig op de Distelweg 85 begane grond bij delokatie. Kringloopwinkel De Lokatie.
De Lokatie: Over ons.
Stichting kringloopbedrijf De Lokatie is een recycling bedrijf dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Door de werkwijze van kringloopbedrijven wordt er direct een besparing gerealiseerd op de CO2 uitstoot, blijkt uit onderzoek gedaan in 2008 door TNO bij een aantal kringloopbedrijven.
Kringloopwinkel De Lokatie Distelweg Amsterdam.
Druk op 1 van de sociale media-knoppen. Op dit moment is de agenda voor deze winkel leeg. Voeg een evenement toe. Winkels in de buurt. Juttersmarkt Kringloop 1 km. Bij de VLEET 2 km. De Lokatie Buikslotermeerplein 3 km. Kringloopwinkel Meubelproject 3 km.
Kringloopwinkel De Lokatie Eerste Oosterparkstraat Amsterdam.
De volgende openingstijden van De Lokatie Eerste Oosterparkstraat in Amsterdam zijn bij ons bekend. Deze week Volgende week. Door: Xantippe op 13 augustus 2017 Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 7. Dure kringloopwinkel voor mensen met een kleine beurs maar dat schijnt De Lokatie vaker te zijn.
Kringloopwinkel De Lokatie in Amsterdam jekuntmeer.nl.
De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt. a a a. Kringloopwinkel De Lokatie. Kringloopwinkel De Lokatie. Terug naar overzicht. U vindt ons op.: Kringloopbedrijf De Lokatie Noord. 1031 HD Amsterdam. Kringloopbedrijf De Lokatie Oost.

Contacteer ons