Resultaten voor clown opleiding

 
clown opleiding
Opleiding Dichterbij clown.
Een Dichterbij-Clown heeft de Basisclownopleiding bij Roelant en Madeleine de Vletter van opleidingscentrum Speel wie je bent gevolgd en één of meerdere gespecialiseerde vervolgopleidingen. Aan het einde van deze opleidingen wordt beoordeeld of de contact en clownsvaardigheden goed zijn. Als dit zo is, dan ontvangt de clown een certificaat speciaal voor Dichterbij-Clown.
koelkast
Opleiding Contactclown in de Zorg Clownschool Esterella.
Opleiding Contactclown in de Zorg leert contact maken met het hart 14 november 2017 1700.: Dit zijn 10 goede redenen om een clownscursus te volgen 31 oktober 2017 1500.: Clown voor mensen met dementie of verstandelijke beperking 24 mei 2017 1800.:
zilveren
Clownschool Esterella Clown Opleiding Training.
Opleiding Contactclown in de Zorg leert contact maken met het hart 14 november 2017 1700.: Dit zijn 10 goede redenen om een clownscursus te volgen 31 oktober 2017 1500.: Clown voor mensen met dementie of verstandelijke beperking 24 mei 2017 1800.:
permanente educatie
Ray Biemans Contactclown Clownsopleidingen Clownsopleiding.
Ray Biemans, coach, clowndocent, clown en oprichter en zakelijk leider jaaropleiding Contactclown voor de zorg. Eventueel kunnen ook gastdocenten een of meerdere lesdagen op zich nemen. Hoe ziet de opleiding eruit? De opleiding bestaat uit 20 lesdagen verdeeld over drie blokken.
nlp
Clownspirit Inhoud Clowns-Opleiding.
Ieder mens is een clown, maar slechts weinigen. hebben de moed om het te laten zien. De opleiding is bedoeld voor iedereen die zich intensief in de clown, in zichzelf en in de mens wil verdiepen. De opleiding geeft je een stevige basis voor het clownsvak als beroep.
Opleiding miMakkus.
U hebt de keuze om door te gaan totdat u uw leerdoel hebt bereikt. Lees meer over de opleiding in modules. De miMakkus-opleiding rechtstreeks. Weet u zeker dat u miMakker wilt worden? Wilt u vanaf les één de clown in uzelf ontdekken?
School voor Clown Leven.
Ik ben de opleiding Clown Leven gaan volgen om te leren een echte clown te worden. Het onderdeel leven" kreeg ik erbij. De grote waarde was me toen niet duidelijk, maar al gauw kwam ik er achter dat het één echt niet zonder het ander kan.
Opleiding School voor Clown Leven.
In het eerste jaar van de opleiding richten we ons vooral op het leren van de basisvaardigheden van de clown: tijd nemen om te voelen wat dingen echt met je doen, jaaaa zeggen tegen wat zich aandient in je binnenwereld en in de wereld om je heen, speltechnieken als uitvergoten, verkleinen, vertragen, impulsen volgen, etc.
clownsense academie nl opleiding.
In deze opleiding leer je specifieke kwaliteiten die je als clown nodig hebt om te spelen in de zorg. De opleiding staat open voor mensen die de basis weekends hebben gevolgd, en voor mensen die een zekere ervaring hebben in clownerie.
Ray Biemans Clownsopleiding, workshops, cursussen.
Ray Biemans: Clown, Trainer Coach. Nieuw Introductietrainingen jaaropleiding 2018-2019. In 2018 start het Opleidingsinstituut voor Contactclown weer met drie nieuwe jaaropleidingen in Zwolle, Leiden en Aarle-Rixtel. Ter voorbereiding daarvan nodigen wij je uit om deel te nemen aan de introductietraining die wij organiseren.

Contacteer ons