Resultaten voor clown workshop

 
clown workshop
Clownspirit.
Menu Naar de inhoud springen. Valentijnsspecial: De clown en de liefde. Clownen voor ouder en kind. To be or to be, Clown Summer School in Poland. Clown Stem zomerweek 2017. Walking as One. Visie op de clown. Clowns te huur.
siemens
Home Clown Inside.
Authenticiteit verbindt de clown met zijn publiek! Als trainer wil ik de mens uit de schaduw halen en terug in het licht zetten. Tijdens het proces van volwassen worden hebben we ons te vaak moeten conformeren, en binnen allerlei kaders aan te passen.
buddha to buddha armband
School voor Clown Leven.
In de clown komen een aantal gebieden samen die haar oprechte belangstelling hebben: het diepgaand leren kennen van onze eigen binnenwereld, het leren helder, kreatief en kleurrijk expressie te geven aan wat in ons leeft, en het ons steeds meer onvoorwaardelijk openen naar de wereld om ons heen.
Verkooptraining
Workshop ballonvouwen Clown Zassie Entertainment Kindershows en attracties.
Waarom Clown Zassie. Foto / video / kranten. Altijd al eens afgevraagd hoe het nou in zijn werk gaat die ballonfiguurtjes maken? Op zoek naar een luchtige" activiteit voor een bedrijfsuitje? Een workshop van Jerry de Ballonheer biedt hier uitkomst voor!
Clown cursus? Clownerie cursussen en workshops voor particulieren Ray Biemans.
De clown cursus wordt meestal in Aarle-Rixtel gehouden voor particulieren, voor bedrijven kan een cursus ook op locatie gehouden worden. Clown cursussen van Ray Biemans. De clown cursussen en workshops van Ray Biemans zijn afgestemd op het niveau van de cursist.
Clown cursus Clownschool Esterella.
0 Shopping Cart. Clown Opleiding voor Contactclown in de Zorg. Marketing voor Clowns Contactclowns. Training Anders communiceren bij Dementie Beperking. Workshop Clown Avontuur. Clownerie voor Perfectionisten. Workshop Chi Clown. Cursus De Muzikaliteit van de Clown. Cursus Clownsles geven aan kinderen.
Clown opleidingen cursussen en voorstellingen.
Presentatie Clownsacts van de huidige clowns in opleiding. Zaterdagmiddag 24 maart: volgeboekt. Presentatie Clownsacts van de huidige clowns in opleiding. B in nenkort start er weer een nieuwe clownsopleiding tot Contactclown. neem gerust contact op voor meer informatie. Zaterdagochtend 12 mei.:
Workshops bij Circus Kiko: Workshop in jongleren, diabolo en andere circus trucs.
wilt u een breed georienterde workshop of 1 of meer specifieke technieken? Circus Kiko vrolijkt ieder feest op. Clown Kiko / Circus Kiko verzorgt optredens en workshops door heel Nederland. Clown Kiko / Circus Kiko verzorgt optredens en workshops door heel het land.
Clownschool Esterella Clown Opleiding Training.
0 Shopping Cart. Clown Opleiding voor Contactclown in de Zorg. Marketing voor Clowns Contactclowns. Training Anders communiceren bij Dementie Beperking. Workshop Clown Avontuur. Clownerie voor Perfectionisten. Workshop Chi Clown. Cursus De Muzikaliteit van de Clown. Cursus Clownsles geven aan kinderen.
Ton Kurstjens Clownerie Home.
De clown ervaar ik als sterk archetype, die mij uitnodigt om vanuit plezier mijn eigen ontdekkingen te mogen doen, te onderzoeken en uit te proberen. En daarbij jezelf te verrassen. Of zoals een cursiste ooit verrukt zei: Ton, ik gebeurde gewoon!
Clownerie.
De clown houdt de ander in zijn spel een spiegel voor, maar dan erg overdreven. Clownkunst biedt een programma aan speciaal voor basisscholen.Groep 3 en 4, 5 en 6 of 7 en 8 leren de basistechnieken van de clown. De workshop duurt ca.

Contacteer ons