Op zoek naar clown argo?

 
clown argo
STEUN DE DROOMWENS.
NIEUW, En vanaf nu te boeken CLOWN ARGO of rechtstreeks uit de jungle SAFARI ARGO samen met grote of kleine PAPEGAAIEN op de foto tijdens jouw EVENEMENT, FEESTJES, BRADERIJEN OF IN DISCOTHEKEN. Een mooi aandenken op de foto met je bezoekers of gasten met 1, 2 of 3 PAPEGAAIEN.
SEO checker
Droomwensshow van Clown Argo 2010.mpg YouTube.
peteraalderselim 6909, views. Clown Lollebol gaat Toveren Duration: 945. ClownLollebol 776 views. RTV Hollands Midden in gesprek met Clown Bassie, die optrad in Ter Aar Duration: 1218. RTVHollandsMidden 9718, views. Argo Ik zeg je geen vaarwel mijn schat Duration: 351.
vaatwasser inbouw
Alan Stewart Productions.
Het Nederlandse boekingskantoor Lukassen Produkties noemt Argo zelfs de nieuwe Vlaamse Bassie Clown Argo stond al 2 keer voor 18.000 mensen in Ahoy Rotterdam en had al vaak een gouden rol als huisclown van de familie Vandenbossche uit de VTM reeks Familie.
horloge dames
Zanger Argo.
En het is ook de man die me bijstuurde tot wat ik nu ben en geworden ben. Zijn stem had Argo altijd al mee en het publiek is zijn echte LIEFDE dat voelen de mensen meteen en ook de grote vriendenkring. En 10 jaar na zijn belofte toen hij clown werd dat hij na 10 jaar zijn leven terug opnam als zanger.
schoonheidsspecialist amsterdam
Clown Argo is voortaan zanger Scherpenheuvel-Zichem Regio HLN.
Hij probeert het nu als zanger en pakt uit met een nieuwe single: Pappie loop toch niet zo snel. Ik" wil geen clown meer zijn maar een zanger, zegt Argo. Ik" doe als clown nog een paar shows die contractueel vastliggen, maar daarna is het onherroepelijk gedaan."
Clown Argo Songteksten.
Er zijn nog geen tags opgegeven. Je kan ze toevoegen via de artiest wijzigen link. Online since 2001 Er zijn in totaal 75 gebruikers online: 9 geregistreerde, 0 verborgen en 66 gasten. Design by Novation Disclaimer Privacybeleid Hosted by 1-eurohost.
De Combinatie Ridderkerk Clown Argo in theaterzaal.
In samenwerking met Hollandse Maatjes heeft Stichting Evenementen Ridderkerk SER de Belgische clown Argo vastgelegd voor vier voorstellingen met zijn papegaaienshow. De clown heeft dagelijks met zijn shows in familiepark Bobbejaanland gestaan en zal tijdens de Pinkstermarkt op 14 mei zijn kunsten vertonen in theater Het Plein.Argo, ooit uitgeroepen tot beste clown van Belgiƫ, brengt geen traditionele papegaaienshow.
TextRadio Interactieve Radio Van Vlaanderen Foto Categories: Clown Argo.
mail naar mailtextradio@telenet.be/mail. Foto Menu Index Textradio Winter 2007. Foto Categories Textradio Winter 2007 Clown Argo. Reacties: 12 Sorry u hebt geen 25 credits om foto in de kijker te zetten. klik op foto voor groot formaat! 1 mario op 29/11/2012 1705.:
Clown Argo weer online Scherpenheuvel-Zichem Het Nieuwsblad.
09/01/2016 om 0300: door hns Print Corrigeer. Argo Puelinckx, alias Clown Argo uit Scherpenheuvel-Zichem, heeft zijn website terug. Door een foutje van een medewerker van Hostbasket, de beheerder van domeinnamen van Telenet, raakte Puelinckx zijn website kwijt aan een internetbedrijf.
Clown Argo Biografie.
Hij werd als CLOWN ontdekt door wijlen Bobbejaan Schoepen, die hem omtoverde tot een clown vol passie en liefde voor zijn publiek. In 2007 kreeg Clown Argo met zijn PAPEGAAIEN SHOW de titel BELGISCH BESTE CLOWN en 3 jaar na elkaar Beste en vernieuwende kindershow v an de BENELUX.
Huis Clown Argo uitgebrand Het Belang van Limburg.
Bremsstraat in Testelt is gisterenochtend het huis van Clown Argo, niet enkel gekend van zijn optredens in Vlaanderen maar ook in Nederland, uitgebrand ondanks het snelle optreden van de plaatselijke brandweer. Er zijn onder meer papegaaien in de brand gebleven.

Contacteer ons