Resultaten voor clown bassie

 
clown bassie
Televizier.nl Het laatste tv-nieuws, verkiezingen en prijsvragen.
Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
koelkast
Grote zorgen om CLOWN BASSIE Entertainment Telegraaf.nl.
Extra Het beste van De Telegraaf. Complicaties na operatie werden hem bijna fataal. Grote zorgen om CLOWN BASSIE. Door Harrie Nijen Twilhaar. 2018 in ENTERTAINMENT. Kopieer naar clipboard. Aad van Toor blijft hoop houden dat Bas er weer bovenop komt.
pulsar horloge
We spraken Bas van Toor over gouden Rolexen, de klimaathoax en keihard werken voor je centen VICE.
Bas van Toor is niet zomaar de bekendste clown van Nederland. Hij is dé clown van Nederland. Bassie is inmiddels 81. Hij haalt geen halsbrekende toeren meer uit zoals in zijn jonge jaren maar is na een flinke ziekte wel weer helemaal back in business.
nlp
Bas van Toor Wikipedia.
Zo is hij te zien als kermisbaas in Bassie krijgt een lesje, 26 als visser in Zeg het met bloemen, 27 als eigenaar van de waterscooter in Het geheim van de sleutel, als bakker en een van de fairy's' in De geheimzinnige opdracht, als kapitein van het piratenschip in Bassie en de reis van Zwarte Piet en als muzikant in Bassie en de speurtocht naar Charly aflevering Een echte slagroomtaart. Als Clown Bassie is Bas van Toor amBASSIEdeur bij Goodwill.
PARACHUTES
Clown Bassie 82 keek dood in de ogen Showbizz HLN.
De geliefde tv-clown ligt al maanden in een revalidatiecentrum en keek onlangs de dood recht in de ogen nadat er tijdens een operatie complicaties optraden. Bas van Toor, beter bekend als Clown Bassie, verkeerde al een tijdje in slechte gezondheid.
Clown Bassie boeken? Euro Entertainment.
Zijn grootste succes kent Van Toor daarna als clown Bassie in het duo Bassie en Adriaan, eveneens met zijn broer Aad. Sinds 2004 treedt hij op zonder Aad. Bassie en Adriaan zijn twee televisie en theaterfiguren die hele generaties veroverden met hun liedjes en avonturen.
Het gaat slecht met Clown Bassie: situatie zeer ernstig WNL.
Het gaat slecht met Clown Bassie: situatie zeer ernstig. Bas van Toor, beter bekend als Clown Bassie, ligt al maanden in een revalidatiecentrum. Het gaat niet goed met hem. Complicaties na een operatie. Broer Aad vertelt aan De Telegraaf dat Bas kampt met complicaties die optraden na een operatie aan de halsslagader begin november.

Contacteer ons