Meer resultaten voor locatie lokatie

 
locatie lokatie
Kringloopwinkel De Lokatie Buikslotermeerplein Amsterdam.
De Lokatie Buikslotermeerplein in Amsterdam is een onderdeel van Kringloopbedrijf De Lokatie. We hebben 3 kringloopwinkels van Kringloopbedrijf De Lokatie in Nederland op deze website staan. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Kringloopbedrijf De Lokatie. De Lokatie Buikslotermeerplein.
catering op locatie
Overleg helpVeelvoorkomende: spelfouten Wikipedia.
Het Groene Boekje van 1995 gaf ook al locatie! In het Groene Boekje van 1954 komt het woord niet voor. Wel dit ter analogie geeft het locatief voorkeurspelling naast lokatief ook toegestaan. In oudere Van Dales kun je dan ook zowel lokatie als locatie aantreffen.
catering op locatie
Trouwen Locatie Trouwen op een speciale unieke Trouw Locatie.
Aubergerie De Leesthoeve Brabant is een absolute toplocatie en mede dankzij het vernieuwde lounge interieur is het nu ook een unieke feest locatie of party locatie. In het nieuwe interieur zijn veel natuurlijke materialen en warme kleuren gebruikt, wat de Aubergerie een bijzonder partycentrum maakt.
friet op locatie
locatie / lokatie taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Stel uw taalvraag. Tips voor klare taal. locatie / lokatie. locatie / lokatie. De correcte spelling is locatie, met een c. Uitheemse woorden die eindigen op catie, worden met een c gespeld. publicatie, locatie, allocatie, provocatie, verificatie. Woordenlijst.org officiƫle spelling.
locatie / lokatie Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Locatie / lokatie. Wat is juist: locatie of lokatie? De juiste officiƫle spelling is locatie, met een c. Deze spelling komt ook voor op onze spellingwebsite Spellingsite.nu en in onze Spellingwijzer Onze Taal. Lokatie met een k zou mooi passen bij woorden als lokaal, lokaliseren en lokalisatie.
De Lokatie: www.delokatie.org.
Noord Buikslotermeerplein 6. Oost 1e Oosterparkstraat 236. anbi bnk echt fb tw kb. Hergebruik een eindeloze aanpak. Draagt bij aan de verlenging van de levensduur van goederen. Upcycle producten bij de Lokatie. Iedere maand een andere etalage in de Oosterparkstraat.
Contact Locatie78Locatie78.
Tel 030 636 53 28. Fax: 030-657 27 74. U kunt gratis parkeren op eigen terrein en de nabije omgeving. Heeft u een vraag? Gebruik onderstaand formulier en wij bellen u binnen 1 werkdag terug. Velden met een zijn verplicht.
Lokatie of Locatie?
Lokatie of Locatie? Sinds 2005 wordt het woord locatie geschreven met een c. Sommige woordenboeken schreven tot het jaar 2005 lokatie met een k waaronder De Dikke Van Dale. Dit werd gedaan omdat lokaal en lokaliseren ook met een k worden geschreven.
Hoe schrijf je: Lokatie / Locatie?
Hoe schrijf je: Lokatie / Locatie? Hoe schrijf je: Locatie? Locatie wordt geschreven met een C als middelste letter in plaats van met een K in het midden. Een veel voorkomende fout is dat Locatie met een K wordt geschreven in het midden van het woord.
Koffie Op Lokatie inloop en dagbesteding Roads.
Koffie op Lokatie is een samenwerking tussen Roads en Kringloopwinkel De Lokatie in Amsterdam Noord. Tijdens het snuffelen naar tweedehands schatten kunnen bezoekers genieten van een kop koffie bij de koffiecorner. Bij Koffie op Lokatie kunt u helpen bij diverse werkzaamheden.
De Lokatie: Over ons.
Stichting kringloopbedrijf De Lokatie is een recycling bedrijf dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Door de werkwijze van kringloopbedrijven wordt er direct een besparing gerealiseerd op de CO2 uitstoot, blijkt uit onderzoek gedaan in 2008 door TNO bij een aantal kringloopbedrijven.

Contacteer ons